0752 17 22 33


Striperi 8 Martie

background 8 martie 2014 
STRIPERI 8 MARTIE
DANSATORI STRIPTEASE MASCULIN – STRIPTEASE MASCULIN

Detii un club si vrei sa organizezi o petrecere doar pentru doamne si domnisoare? Esti organizator si doresti sa susti un eveniment de striptease masculin adresat sexului feminin? Doresti o trupa de striptease masculin serioasa si profesionista, care sa ridice publicul in picioare si sa faca fiecare femeie prezenta la evenimentul tau fericita?

In cazul evenimentelor deschise publicului larg , show-ul de striptease masculin va avea o coregrafie special conceputa in functie de eveniment.La un astfel de show de striptease masculin se poate opta pentru orice numar de strip-eri . Coregrafia poate introduce un show cu flacari , serpi , etc . Preturile vor fi discutate telefonic , in functie de bugetul alocat evenimentului .
 Oferim cele mai tari show-uri sau spectacole.
  • Cei mai buni dansatori din Romania va ofera un show de dans incendiar
  • Fire – Show, coregrafii special concepute pentru spectacole cu foc
  • Atmosfera garantata
  • Costume special concepute pentru spectacole tematice

 

Dansatori profesionisti de striptease masculin : solutia ideala pentru tine si evenimentul tau. Oferim program de minimum o ora, cu coregrafii la dublu dar si la solo, costume special alese si muschi bine lucrati doar pentru ca prezenta feminina din sala sa se distreze cum nu s-au mai distrat la alt eveniment si sa revina in clubul tau.

dani4Pretul este personalizat pentru fiecare client .

Seriozitate,profesionalism, punctualitate, ne adaptam la orice cerinte, dar si cel mai important confidentialitate si discretie maxima!

Organizeaza spectacol de 8 martie / ziua femeii cu striperi in toata tara acum ! Un show nemaivazut care cu siguranta iti va scoate clubul / restaurantul in evidenta !
Spectacol 8 martie / ziua femeii cu Striper/Striperi in toata Romania .

Toate drepturile rezervate SC EVENTS CENTER RO SRL . Contact : 0752172233

 

 

 

 

 

 

UA-68942043-1