0752 17 22 33


Daniela Dumitru – Dansatoare Bucuresti

Daniela Dumitru : Dansatoare profesionista de striptease feminin si fire show .

Aparitii in presa :

Daniela Dumitru este, de 6 ani, dansatoare de striptease în cluburi. S-a gândit să facă ceva mai deosebit în show-urile ei şi a ales focul, ca să-i înfierbânte şi mai tare pe spectatori.  Îi iese de minune, căci publicul stă şi cu sufletul la gură de emoţii, dar şi cu ochii pe trupul ei dezgolit.

„M-am inspirat din nişte spectacole din străinătate. Fac asta doar de un an şi mă mândresc că sunt singura din ţară care a îmbinat striptease-ul cu focul. Mă ard peste tot, pe limbă, pe sâni, doar în zona intimă n-am îndrăznit să încerc”, ne-a povestit senzuala blondă. ”

Citeste mai mult…

Vineri, cei care au fost cu ochii pe emisiunea-concurs „Romanii au talent” au admirat-o pe blonda fara inhibitii. Daniela Dumitru, numele real, a oferit un spectacol incendiar, jucandu-se cu facalii aprinse pe propriul corp, renuntand treptat si la haine

Daniela Dumitru a lasat cu gura cascata atat pe membrii juriului, cat si pe cei prezenti in sala si in fata micului ecran in momentul in care a decis sa ramana doar in bikiny pe scena de la „Romanii au talent”. Se pare ca blonda este mai mult decat familiarizata cu astfel de spectacole, iar vineri nu a avut nici cea mai mica inhibitie.

Citeste mai mult…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

UA-68942043-1